Ficy Coaching

Waar staat Ficy Coaching eigenlijk voor?

Ficy heeft een dubbele betekenis. Enerzijds komt het van de Latijnse spreuk ‘veni, vidi, vici’ – ik kwam, ik zag, ik overwon. Anderzijds refereert het naar ‘visie’ – letterlijk de kijk die je hebt op de toekomst. Of iets romantischer geformuleerd: het hebben van een droom. Als we dit combineren, krijgen we: ‘ik overwon’ en ‘ik heb een droom’. Oftewel: ‘ik overwon mijn droom’. En dat is precies wat ik graag wil bereiken, namelijk dat ik je een spreekwoordelijk ‘duwtje in de rug heb gegeven’ om je droom waar te maken. Want het is prachtig om te dromen, maar hoe veel mooier is het om je droom te leven?

Ficy Coaching staat voor mij dan ook voor inspirerend coachen om ervoor te zorgen dat jij alle obstakels overwint om je droom te verwezenlijken.

Recensies

Aan de gesprekken met Caroline heb ik veel gehad. Ik heb haar ingeschakeld voor carrière-coaching. Eerst bespraken we de vraag ‘wat wil ik?’. Daarna hebben we een plan van aanpak opgesteld. De gesprekken waren doelgericht en concreet. Ze gaven me een positieve boost: nu kan ik aan de slag! Ik kan het iedereen aanraden.

Merel

Caroline heeft mij nieuwe realistische inzichten gegeven, praktische handvaten voor een plan van aanpak en bovenal meer zelfvertrouwen. Kortom ze heeft mij energie gegeven.

Judith

Caroline

Het is geen toeval dat mijn coachingspraktijk Ficy Coaching heet. Ik ben altijd al een dromer geweest. Ik ben altijd bezig met de toekomst, met mijn idealen, dromen, wat ik allemaal wel niet wil bereiken. Maar geeft ook wel eens een hoop onrust. Een aantal jaar geleden werd het voor mij duidelijk dat mijn belangrijkste droom was het vinden van werk waar ik mijn hart, ziel en zaligheid in kon leggen. Dat ik iets zou doen met zoveel passie en plezier dat het niet zou aanvoelen als werk. Dat leek mij geweldig, maar ik had géén idee hoe ik dat moest bewerkstelligen. Tot mij een coachingstraject werd aangeboden. Ik stapte in het traject, omdat ik twijfels had over mijn toenmalige baan als recruiter. Na de eerste sessie stond ik met hele andere ideeën en vragen buiten. De dame in kwestie had mij flink aan het denken gezet. Bovendien, was ik gefascineerd geraakt door haar vak. Na een aantal coachingsessies waren bij mij de kriebels niet meer te stuiten. Dit is mijn vak, dit is het werk waar ik mijn hart, ziel en zaligheid in kan leggen. Een paar maanden later startte ik dan ook vol overgave aan het eerste opleidingsdeel bij de Coaching Square om een ICF gecertificeerde coach te worden.

Sinds september 2016 ben ik aan de slag als zelfstandig coach en onderdeel van een netwerk van ICF gecertificeerde coaches.

Interesse om gecoacht te worden?

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor je kan betekenen? Contact mij via het contact formulier of bel me direct op 0641189466 .