Coaching vragen

Als coach richt ik mij op mensen halverwege hun carrière die vooruit willen in het leven, maar het gevoel hebben daarin geremd te worden. Wellicht herken je jezelf in een van deze vraagstukken:

  • Sta je op een kruispunt in je leven?
  • Zit je vast in een baan waar je geen voldoening uit krijgt?
  • Loop je steeds tegen dezelfde uitdagingen aan?
  • Heb je ontzettend veel ideeën, maar komen ze niet van de grond?
  • Spelen onzekerheden je parten?

Kortom, heb je nog niet het maximale uit jezelf gehaald en ben je daar nu wel klaar mee? Lees dan verder bij mijn methode ‘het Expeditie Traject’, wat ik voor je kan betekenen.

Coaching: Expeditie Traject

Ik weet even de weg niet meer of waar ik het voor doe. Ik ben 35, een prima carrière, 2 kids, partner en een huis, en ik vraag me eigenlijk af, wat nu? Wat is het volgende punt? Waar moet ik heen? Waar kan ik voor gaan strijden? Kortom, je hebt een ijkpunt, doel of missie nodig. Wil je weer feeling krijgen met je innerlijke kompas en uitzoeken waar jouw Noorden is? Jouw ‘Mount Everest’ om te beklimmen? Dan verwelkom ik je graag in het ‘Expeditie Traject’.

We starten met het ´Kompas Gesprek´. Dit is het begin van jouw expeditie naar de top. Voor je op weg gaat, is het belangrijk om te weten waar je nu bent en wat je doel is. In dit gesprek bepalen we je doel (de top van de berg), waar je nu staat en schetsen we de contouren van de reis die je gaat maken. Verder bespreken we de voorwaarden die nodig zijn om samen op pad te gaan. Ik zal je gids zijn en zal gezekerd met je de berg omhoog gaan voor begeleiding, veiligheid en peptalks.

Als de startlocatie is bepaald, kunnen we aan de slag met jouw Expeditie Traject. Dit zal ongeveer 6-12 maanden duren, bestaande uit 6-8 coaching sessies. En zie zelke sessie als een tussenstation om te checken hoe het gaat, om meer informatie en inzichten op te doen en soms om je te heroriënteren. Een belangrijk onderdeel van het traject is ‘Base Camp’. Dit belangrijke tussenstation doe je aan halverwege of meer tegen het einde van jouw Expeditie, afhankelijk van de bergtop die je beklimt. Base Camp is bedoeld om essentiele informatie op te doen die je helpt bij het bereiken van de top. Ik maak voor deze informatie gebruik van het Enneagram als navigatietool. Het Enneagram is een meerlaags model dat inzicht geeft in de essentie van wie je bent en wat je drijft. De oefeningen die we met het Enneagram doen geven praktische inzichten en tips die je kan gebruiken in je toppoging. Het laatste deel van het Expeditie Traject is het bereiken van de top. En dat kan onder gunstige omstandigheden heel soepel verlopen, maar dat kan ook met gure weersomstandigheden pittig zijn. En dan heb je steun aan alles wat je geleerd hebt onderweg, aan mij als gids, en de simpele wetenschap dat elke berg te beklimmen is, als je maar stap voor stap doorgaat. Vastberaden om de top te halen, overwin je jouw demonen, angst en beren op de weg.

Mijn Expeditie Traject staat voor het volle potentieel uit jezelf halen, jouw missie zoeken en vinden en de juiste begeleiding voor het behalen van jouw doel.

‘Het veroveren van elke bergtop begint met een enkele stap’

Klinkt dit als de coaching reis voor jou? Klik hieronder op ‘Neem contact op’, vul je gegevens in en dan spreken we elkaar snel.

Interesse om gecoacht te worden?

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor je kan betekenen? Contact mij via het contact formulier of bel me direct op 0641189466 .