Kompas gesprek

In principe begint elke coaching reis met een ´Kompas Gesprek´. Dit is het begin van jouw expeditie naar de top. Voor je op weg gaat, is het belangrijk om te weten waar je nu bent. Op welk punt bevind je je op dit moment, wat zijn jouw referentiepunten? Wat is jouw Noorden en wat is de bestemming? In het Kompas gesprek stemmen we dit af, zodat je daarna alleen nog maar de denkbeeldige pijl hoeft te volgen.

Leuke metafoor, maar wat betekent dit concreet? In dit gesprek bepalen we je doel, waar je nu staat en maken we samen een inschatting van hoe het coaching traject eruit gaat zien. Verder bespreken we de voorwaarden die nodig zijn om samen aan de slag te gaan. Hierbij heb jij de leiding over de inhoud en de bestemming. Ik zal je gids zijn en je begeleiden, inspireren en motiveren.

Kan je niet wachten om verder te gaan en heb je al enig zicht op waar je nu staat en wat je doel is? Dan is de volgende stop Base Camp.

Ik wil een Kompas gesprek aanvragen

Interesse om gecoacht te worden?

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor je kan betekenen? Contact mij via het contact formulier of bel me direct op 0641189466 .