Doen - Voelen - Denken

Herken je dat? Je komt thuis van een dag hard werken en als dan op de bank ploft, kan je alleen maar zuchten in het vooruitzicht dat je nog een hele week hetzelfde moet doen. Het werk is wel leuk, je leven staat op de rit. Maar toch…er mist iets. Niet iets materieels of fysieks. Het is een druk leven, maar je bent ook niet overwerkt. Eigenlijk is het alles wat je een tijdje geleden voor ogen had.

Maar wat nu? What’s next? En vraag je jezelf misschien af of je wel het maximale uit jezelf haalt? Of dit alles is in het leven? Heel normale vraag voor in deze levensfase, maar dat wil niet zeggen dat je het erbij moet laten. Zeker als je nog een onderbuikgevoel heb dat er meer uit te halen valt. Kijk je er naar uit om weer vol energie en geïnspireerd in het leven te staan? Met een doel waar je echt vol voor gaat, eigenlijk meer een missie? Dan word het tijd om dat te gaan onderzoeken.

En dan beginnen we het bij het begin:
• Wie ben jij op dit moment?
• Wat doe je?
• Hoe reageer je in situaties?
• Wat is je dominante manier waarop je jezelf uitdrukt?

Vraag hiernaast de Checklist ‘Doen-Voelen-Denken’  aan en kom erachter hoe je geprogrammeerd bent. Ben je onbewust een doener, voeler of een denker?

Heb je dit ijkpunt al gehad of kan je niet wachten om met de vraag ‘Whats next’ aan de slag te gaan. Teken jezelf dan in voor het ‘Kompas Gesprek’, waarbij we direct aan de slag gaan met het uitvinden wat jouw grotere doel is.

Met inspirerende groet,

Caroline

Interesse om gecoacht te worden?

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor je kan betekenen? Contact mij via het contact formulier of bel me direct op 0641189466 .