Base Camp

Een belangrijk onderdeel van het traject is ‘Base Camp’. Dit belangrijke tussenstation doe je aan halverwege of meer tegen het einde van jouw Expeditie Traject, afhankelijk van de bergtop die je beklimt. Base Camp is bedoeld om essentiële informatie op te doen die je helpt bij het bereiken van de top. Ik maak voor deze informatie gebruik van het Enneagram als navigatietool. De oefeningen die we met het Enneagram doen, geven praktische inzichten en tips die je kan gebruiken in je toppoging.

Het Enneagram is een krachtig meerlaags model dat tegelijk praktisch en rijk is aan inhoud en inzichten. Jouw Enneagram type is de weerspiegeling van wie je in essentie bent en wat je drijft. Het is niet gericht op iemand in een type-hokje te duwen. Als individu ben je veel complexer, unieker en meer onderscheidend dan dat je type-nummer weerspiegelt.

Het Enneagram is juist bedoeld als een nuttige gids bij je reis naar zelfontplooiing, opbouwen van relaties, conflictoplossing en het verbeteren van teamdynamiek.

Ik wil een Enneagram test doen

Interesse om gecoacht te worden?

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor je kan betekenen? Contact mij via het contact formulier of bel me direct op 0641189466 .