Photo credit: unsplash.com

Ficy Coaching

Waar staat Ficy Coaching eigenlijk voor?
Ficy heeft een dubbele betekenis. Enerzijds komt het van de Latijnse spreuk ‘veni, vidi, vici’ – ik kwam, ik zag, ik overwon. Anderzijds refereert het naar ‘visie’ – letterlijk de kijk die je hebt op de toekomst. Of iets romantischer geformuleerd: het hebben van een droom. Als we dit combineren, krijgen we: ‘ik overwon’ en ‘ik heb een droom’. Oftewel: ‘ik overwon mijn droom’. En dat is precies wat ik graag wil bereiken, namelijk dat ik je een spreekwoordelijk ‘duwtje in de rug heb gegeven’ om je droom waar te maken. Want het is prachtig om te dromen, maar hoe veel mooier is het om je droom te leven?

Ficy Coaching staat voor mij dan ook voor inspirerend coachen om ervoor te zorgen dat jij alle obstakels overwint om je droom te verwezenlijken.

ficy coaching

Uitspraak: [fizi ‘kotʃɪŋ]

Inspirerend coachen om ervoor te zorgen dat de coachee zijn obstakels overwint om zijn droom te verwezenlijken. 

 

Biografie

Persoonlijk:

* Geboren 1985

* Getrouwd met Alex

* Moeder van

Talbot en Barton

 

Educatie en Loopbaan:

* MSc Finance -Nyenrode Business Universiteit

* Business Analist 

Exact Software

* Sr. Finance Recruiter – Michael Page (NL/BE)

 

Caroline

Het is geen toeval dat mijn coachingspraktijk Ficy Coaching heet. Ik ben altijd al een dromer geweest. Ik ben altijd bezig met de toekomst, met mijn idealen, dromen, wat ik allemaal wel niet wil bereiken. Maar geeft ook wel eens een hoop onrust. Een aantal jaar geleden werd het voor mij duidelijk dat mijn belangrijkste droom was het vinden van werk waar ik mijn hart, ziel en zaligheid in kon leggen. Dat ik iets zou doen met zoveel passie en plezier dat het niet zou aanvoelen als werk. Dat leek mij geweldig, maar ik had géén idee hoe ik dat moest bewerkstelligen. Tot mij een coachingstraject werd aangeboden. Ik stapte in het traject, omdat ik twijfels had over mijn toenmalige baan als recruiter. Na de eerste sessie stond ik met hele andere ideeën en vragen buiten. De dame in kwestie had mij flink aan het denken gezet. Bovendien, was ik gefascineerd geraakt door haar vak. Na een aantal coachingsessies waren bij mij de kriebels niet meer te stuiten. Dit is mijn vak, dit is het werk waar ik mijn hart, ziel en zaligheid in kan leggen. Een paar maanden later startte ik dan ook vol overgave aan het eerste opleidingsdeel bij de Coaching Square om een ICF gecertificeerde coach te worden.

 

Sinds september 2016 ben ik aan de slag als zelfstandig coach en onderdeel van een netwerk van ICF gecertificeerde coaches.

 

Eind 2017 verwacht ik mijn tweede certificaat te behalen en tevens ingeschreven te zijn bij ICF als ACC coach. Meer weten over ICF (klik hier: http://www.coachfederation.nl/). 

Coach Caroline

Wie ben ik als coach? In mijn rol als coach hecht ik veel waarde aan een vertrouwelijke omgeving waar jij je als coachee goed voelt. Daarmee ben ik in eerste instantie ‘gewoon’ een fijn luisterend oor, waar jij je verhaal kan doen. Daarnaast, vind ik het belangrijk om samen aan jouw vraagstuk of doel te werken. Jij bent degene die het echte werk moet doen, maar ik zal je stimuleren om anders te denken en via een andere invalshoek naar zaken te kijken. Verder, zal ik je van tijd tot tijd prikkelende en kritische vragen stellen. Dit heeft als doel om je uit te dagen het meeste uit jezelf te halen. Want, uiteindelijk heb ik mijn ficy verwezenlijkt en wens ik jou hetzelfde toe.

 Kernwoorden

Warmhartig

Creatief

Inspirerend

Helder 

Gestructureerd

Interesse om gecoacht te worden?

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor je kan betekenen? Contact me via het contact formulier of bel me direct op 0641189466.

Je mag me altijd contacteren als je twijfelt of de vraag geschikt is voor coaching. Lees ook eens de ervaringen van anderen bij recensies

Gun het jezelf om de eerste stap te zetten.

Met warme groeten,

Caroline