Ficy Coaching

Voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Over Ficy

Ficy heeft een dubbele betekenis. Enerzijds komt het van de Latijnse spreuk ‘veni, vidi, vici’ – ik kwam, ik zag, ik overwon. Anderzijds refereert het naar ‘visie’ – letterlijk de kijk die je hebt op de toekomst. Of iets romantischer geformuleerd: het hebben van een droom. Als we dit combineren, krijgen we: ‘ik overwon’ en ‘ik heb een droom’. Oftewel: ‘ik overwon mijn droom’. En dat is precies wat ik graag wil bereiken, namelijk dat ik je een spreekwoordelijk ‘duwtje in de rug heb gegeven’ om je droom waar te maken. Want het is prachtig om te dromen, maar hoe veel mooier is het om je droom te leven?

Coaching

Na een eerste contact moment, plannen we een intake gesprek in. De intake kan telefonisch of face-to-face plaatsvinden en heeft als doel om met elkaar kennis te maken.

In dit intake gesprek zullen we onder andere de reden waarom je gecoacht wilt worden en mijn manier van coachen bespreken. Tevens, maken we dan een inschatting over het aantal coachingsessies dat we gaan doen.

Recensies

Aan de gesprekken met Caroline heb ik veel gehad. Ik heb haar ingeschakeld voor carrière-coaching. Eerst bespraken we de vraag ‘wat wil ik?’. Daarna hebben we een plan van aanpak opgesteld. De gesprekken waren doelgericht en concreet. Ze gaven me een positieve boost: nu kan ik aan de slag! Ik kan het iedereen aanraden.

Merel

Caroline heeft mij nieuwe realistische inzichten gegeven, praktische handvaten voor een plan van aanpak en bovenal meer zelfvertrouwen. Kortom ze heeft mij energie gegeven.

Judtih

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste blog berichten.

Interesse om gecoacht te worden?

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor je kan betekenen? Contact mij via het contact formulier of bel me direct op 0641189466 .