Ik heb de coaching sessies met Caroline als zeer positief ervaren. Door haar professionele, rustige, warme uitstraling voelde ik mij direct op mijn gemak. De eerste sessie vroeg ze mij wat ik van de gesprekken zou verwachten, dit vond ik erg fijn omdat ik het gevoel kreeg dat we naar een ‘uitkomst’ toe werkten. Ze liet de coaching goed werken op wie ik ben als persoon en wat het beste bij mij zou passen. De pragmatische aanpak heb ik als verhelderend ervaren omdat ik van nature niet pragmatisch ben aangelegd.

Ik heb het als prettig ervaren dat ze in korte tijd, door heel erg goed te luisteren, iedere sessie tot de kern van mijn doelen is gekomen. Met als gevolg dat dit na iedere sessie resulteerde in een helder overzicht. Op deze manier ontstond er een plan van aanpak waar ik mee uit de voeten kan. Nog steeds pak ik meerdere keren per week het stappenplan erbij zodat ik gefocust blijf.

De gesprekken hebben mij meer inzicht gegeven in mijzelf maar vooral ook meer zelfvertrouwen. Precies op de juiste momenten haakte ze in op hetgeen wat ik aan het vertellen was. Bovendien gaf ze het ook aan als ik te ver afdwaalde van de kern, wat ik heel professioneel vond.

Caroline heeft mij nieuwe realistische inzichten gegeven, praktische handvaten voor een plan van aanpak en bovenal meer zelfvertrouwen. Kortom ze heeft mij energie gegeven hetgeen wat je mee kan nemen in alle stappen die je in de toekomst gaat zetten.

Het zou heel fijn zijn om haar als coach regelmatig in je leven te hebben!

Judith

“Caroline heeft mij nieuwe realistische inzichten gegeven, praktische handvaten voor een plan van aanpak en bovenal meer zelfvertrouwen. Kortom ze heeft mij energie gegeven.”

Aan de gesprekken met Caroline heb ik veel gehad. Ik heb haar ingeschakeld voor carrière-coaching. Eerst bespraken we de vraag ‘wat wil ik?’. Daarna hebben we een plan van aanpak opgesteld. De gesprekken waren doelgericht en concreet. Ze gaven me een positieve boost: nu kan ik aan de slag!

Ik kan het iedereen aanraden.

Merel

“De gesprekken waren doelgericht en concreet. Ze gaven me een positieve boost: nu kan ik aan de slag!”